Jdi na obsah Jdi na menu

Hodina ze dne 21.2.2017

21. 2. 2017

Maďarsky vepřový perkeklt

  • kostky bůčku dusíme na paprikovém základě s rajčatovým protlakem, česnek

  • šťávu zahustíme a zjemníme smetanou

Segedínský guláš

  • kostky bůčku dusíme na paprikovém základě se soli a kmínem do poloměkkého přidáme kysele zeli, zahustíme jíškou, dodusíme a zjemníme mlékem

Segedínsky guláš speciál

  • stejný postup

  • použijeme vepřovou plec a zjemníme smetanou

Vepřové dušené v mrkvi

  • kostky vepřového ořezu opečeme na tuku, dusíme, podlijeme, zahustíme jíškou

  • přidáme kolečka udušené mrkve , ochutíme soli, pepřem a muškátovým květem

 

Úprava pečením